OPLOSSING 1:  ONTMOSSEN VAN DAKEN

MOS CONSULT werkt met onderlegde en ervaren technische adviseurs die uw problemen aan de woning vakkundig kunnen analyseren. Hun verslag wordt doorgegeven aan onze technische diensten zodat, indien nodig, vooraf nog een technische controle kan gepland worden, de tijdsduur kan ingeschat worden en de juiste materialen voor een vakkundige uitvoering kunnen voorzien worden. Uiteraard staat onze technisch adviseur ter beschikking mocht u nog bijkomende vragen hebben of inlichtingen willen.

VOORDELEN

• Zachte & veilige manier van reiniging, wat de levensduur van uw dak bevordert. • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten.• Gebruik van niet giftige & biologisch afbreekbare producten.• Door een tijdige reiniging wordt het stuk vriezen van de pannen vermeden.• Een zuiver dak behoudt de goede werking van de regenwaterafvoeren.• De regenput blijft langer proper.• Mits drie- of vierjaarlijks onderhoud, blijft uw dak stralen als nieuw.• U heeft een vaste prijs op maat en dit volgens een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. • Het gebouw bevindt zich in een onberispelijke staat na de uitvoering van de werken.• Dankzij de professionele behandeling stijgt onmiddellijk de waarde van het gebouw.

WERKWIJZE

VOORBEREIDENDE FASEMinstens veertien dagen voor de reiniging van de pannen wordt een mosdodend product op de pannen beneveld, met de bedoeling het mos los te weken. Deze grondige aanpak zorgt er uiteindelijk voor dat mosworteltjes die tot diep in de porieën ontwikkeld zijn ook afsterven.REINIGINGSFASEOmwille van de voorbereidende fase kan een diepe reiniging gebeuren op een zachte manier, onder lage druk met warm water of stoom.Dankzij deze zachte reiniging blijft uw dakbedekking gevrijwaard van een hogedrukreiniging die onherstelbare schade verricht (oa. vergroten van de poreusheid, barsten of afbreken van stukjes aan uw pannen of leien).BESCHERMINGSFASENa de dieptereiniging ziet uw dak er terug als nieuw uit. Om van uw dak in deze toestand zo lang mogelijk te genieten voorziet MOS CONSULT een extra beschermende behandeling.Een preventieve antimoslaag wordt aangebracht, deze beschermlaag heeft een langdurige werking waardoor het terugkeren van mos sterk afgeremd wordt. De intensiteit en de kwaliteit van ons biologisch afbreekbaar product onderscheid ons.MOGELIJKE EXTRA (optie)Betonpannen, leien en metalen dakplaten kan een extra fase voorzien worden.Een watergedragen Coating kan als eindlaag aangebracht worden. De kleur kan naar wens bepaald worden. Door het coaten krijgt uw dak terug een egale kleur, de poriën worden door de meerlagige coating opgevuld wat ook een extra bescherming biedt tegen bevuilen en mosvorming.De coating wordt aangebracht met een spuittechniek, hiervoor dient uw woning met folies afgeschermd te worden.

OPLOSSING 2:  HYDROFOBEREN

MOS CONSULT is een jong en dynamisch bedrijf dat voor zijn klanten in gans Vlaanderen zorgeloos wooncomfort biedt. MOS CONSULT is met zijn ervaren team van eigen medewerkers actief in behandeling van opstijgend vocht, kelderbehandeling, gevelbehandeling en ventilatie.MOS CONSULT werkt met professionele producten die hun nut hebben bewezen en meest innovatieve technieken.

VOORDELEN

• Zachte & veilige manier van reiniging• Duurzame bescherming dankzij de grote indringdiepte van de hydrofugecrème• Waterafstotend• Behoud van dampdoorlatendheid• Schimmelvorming wordt tegengegaan• Vermindering van het energieverbruik• U heeft een vaste prijs op maat en dit volgens een optimale prijs/kwaliteitsverhouding • Het gebouw bevindt zich in een onberispelijke staat na de uitvoering van de werken• Dankzij de professionele behandeling stijgt onmiddellijk de waarde van het gebouw

WERKWIJZE

STONEGEL wordt gebruikt om vochtinfiltratie in poreus metselwerk en betonnen constructies te verminderen, zonder de waterdampdoorlaatbaarheid gevoelig te verminderen. Door de vermindering van vochtopname vervuilen de materialen minder snel en wordt de aantasting door zure regen eveneens beperkt. STONEGEL wordt toegepast op baksteen, silicaatsteen, beton en cementbepleisteringen, dakpannen, enz. voor zover deze materialen voldoende poreus zijn. Het product mag niet worden toegepast op niet- poreuze ondergronden zoals blauwe hardsteen, marmer, geglazuurde baksteen,...STONEGEL is eveneens niet geschikt om aangebracht te worden op met organische verven beklede oppervlakken. Bij toepassing op natuursteen bestaat de kans op lokale verdonkering of verkleuring. Daar deze als storend ervaren kunnen worden, raden wij toepassing op natuursteen niet aan.of afhankelijk van de toepassingREDISIL S wordt gebruikt om vochtinfiltratie in baksteen- en natuursteenmetselwerk te verminderen zonder de waterdampdoorlaatbaarheid gevoelig te wijzigen. Door de vermindering van vochtopname vervuilen de materialen minder snel en wordt de aantasting door zure regen eveneens beperkt. REDISIL S wordt toegepast op baksteen, natuursteen, dakpannen, enz... voor zover deze materialen voldoende poreus zijn. Het product mag niet worden toegepast op niet poreuze ondergronden zoals blauwe hardsteen, marmer, geglazuurde baksteen,... REDISIL S is eveneens niet geschikt om aangebracht te worden op met organische verven beklede oppervlakken of synthetische pleisters (crepi’s).

Oplossing niet gevonden?

Tijd voor een gratis telefonische expertise. Aan de hand van enkele korte vragen kunnen we in 93% van de gevallen onmiddelijk de oorzaak van je vochtprobleem constateren. Volledig vrijblijvend zonder verplichting.

BEL NU 0800 67 120MAIL ONS HIER